Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски обяви началото на контранастъплението

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи на брифинг, че се правят контранастъпателни и отбранителни дейности против съветските сили в Украйна и че украинските военни са позитивно настроени, съобщи УНИАН, представено от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10725
„ В Украйна се организират контранастъпателни и отбранителни дейности, на какъв стадий, няма да кажа в детайли. Трябва да имаме вяра в нашите военни, а аз им имам вяра. Ежедневно съм в контакт с нашите командири в другите посоки “, съобщи украинският президент.

„ В момента всички са настроени позитивно. Предайте това на Путин “, сподели с усмивка Зеленски, застанал до пристигналия на посещаване в Киев канадски министър председател.

Руската войска от шест дни оповестява за масирани украински офанзиви, основно по южния фронт, отбелязва Франс прес.

В събота съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През сподели, че украинските сили са почнали контранастъпление против руснаците, само че съобщи, че те няма да реализират задачите си и че понасят тежки загуби.

Украйна от месеци приказва, че възнамерява контраатака за отвоюване на окупираните от Русия територии на изток и на юг. Тя обаче пазеше прецизно безмълвие по отношение на осъществяваните интервенции и до момента отхвърляше да е почнала главната си интервенция, означи Ройтерс.

Британското министерство на защитата споделя, че Украйна е провела огромни интервенции през последните 48 часа и че тук-там са били пробити съветските отбранителни линии.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР